COACHING - RE-INTEGRATIE - OUTPLACEMENT  - ADVIES
 
 

COACHING INDIVIDUELE SESSIES:

Studenten      €   75 p/u *  (Sessies van een uur)

Particulier      €   85 p/u *  (€ 127,50* per sessie van 1,5 uur)

ZZP                € 110 p/u    (€ 165,00 per sessie van 1,5 uur)

Werkgever      € 125 p/u    (€ 187,50 per sessie van 1,5 uur)


COACHING TRAJECTEN (REPAIRING BALANCE®)

Repairing Balance trajecten zijn uitermate geschikt om in te zetten bij mensen die stressklachten ervaren (al dan niet werkgerelateerde klachten). Wij maken onderscheid tussen Keeping Balance en Building Balance afhankelijk van de ernst van de klachten.

Building Balance € 3960 (gemiddeld 40 uur /26 sessies 1,5 uur)

Keeping Balance € 3520 (gemiddeld 30 uur/ 20 sessies 1,5 uur)


RE-INTEGRATIE (eerste/tweede/derde spoor)

Bij de kosten voor re-integratie wordt rekening gehouden met de verschillende aspecten, die nodig zijn om het traject te doen slagen. Wij houden enerzijds rekening met de inspanningsverplichting in het kader van de Wet verbetering Poortwachter. Anderzijds beogen wij altijd de juiste balans te vinden tussen wat een werkgever kan bieden en wat een werknemer nodig heeft.

De prijs van een re-integratietraject ligt tussen de  € 2500 en € 6500 (eventuele opleidingskosten zijn niet in deze prijs inbegrepen).


OUTPLACEMENT

Outplacementtrajecten zijn maatwerktrajecten om mensen die ontslagen zijn, of bedreigd  worden met ontslag te helpen bij het vinden van een nieuwe baan of bij het opstarten van een eigen onderneming. De trajecten hebben een minimale duur van 6 maanden.

Outplacementtrajecten zijn er vanaf € 2.500

Sinds het in werking treden van de Wet Werk en Zekerheid ontvangen werknemers bij ontslag een transitievergoeding. Deze vergoeding mag volledig (of deels) gebruikt voor een outplacementtraject. U hoeft geen belasting te betalen over uw transitievergoeding als u de vergoeding gebruikt voor outplacement.


LOOPBAANORIËNTATIE

Een loopbaanoriëntatie-traject bestaat uit gemiddeld 6 sessies van 1,5 uur. Het doel van dit traject is een nieuwe richting in je loopbaan bepalen en komen tot een concreet plan van aanpak. Het traject bestaat uit de volgende onderdelen:

 • ZELFANALYSE: 
 • KOERSBEPALING 
 • ARBEIDSMARKTONDERZOEK
 • PLAN VAN AANPAK 

Aan het einde van het traject ontvang je een uitgebreid adviesrapport aangevuld met  jouw testresultaten.

Particulier     €    900*

ZZP               €  1200

Werkgever     €  1500


STUDIEKEUZE-BEGELEIDING

Studiekeuzebegeleiding bestaat uit onderzoek naar interesses, motivatie, vaardigheden, leerstijl en studiehouding. Ook kan een kennismaking met mensen uit bepaalde beroepsgroepen of studie onderdeel zijn van het traject. De begeleiding bestaat uit gemiddeld 4 sessies van een uur, die om de week plaatsvinden.  Het traject is geschikt voor leerlingen van het vmbo/havo/vwo en studenten van het mbo/ho/wo. 

Studenten € 600*

Tijdens de intake en het eindgesprek zijn ouders van harte welkom om aan te sluiten.


SOLLICITATIETRAINING (minimaal 6 maximaal 10 personen)

Begeleiding om je sollicitatievaardigheden te verbeteren met als doel meer kans te maken op een nieuwe baan of functie. De training bestaat uit 5 (wekelijkse) bijeenkomsten van een dagdeel (3 uur) en wordt een aantal keer per jaar aangeboden. De training bestaat uit de volgende onderdelen:

 • SOLLICITATIEBRIEF
 • OPTIMALISEER JE CV
 • NETWERKEN 
 • GEBRUIK VAN SOCIALE MEDIA
 • HET SOLLICITATIEGESPREK

Particulier € 450*

Werkgever € 750

Het is ook mogelijk om de sollicitatietraining 1 op 1 te volgen. Tijdens de individuele sollicitatietraining wordt gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning en wordt er meer tijd besteedt aan jouw persoonlijke situatie. 

Particulier  € 600*

Werkgever € 900

Voor mobiliteitstrajecten gelden andere tarieven.


WORKSHOPS/ TRAININGEN (minimaal 4 maximaal 8  personen)

De overige trainingen en workshops die wij aanbieden duren maximaal 2 dagdelen (dagdeel is 3 uur).

 • ASSERTIVITEIT
 • JEZELF PROFILEREN
 • DOELEN STELLEN (en ze ook leren bereiken!)
 • ONWEERSTAANBAAR CV

Particulier € 150*

ZZP           € 200

Werkgever € 250

Wil je na de workshop of training individueel verder werken aan een bepaald onderwerp, of wil je de training individueel volgen, dan gelden de uurtarieven voor coaching individuele sessies (bovenaan deze pagina).


*deze prijzen zijn inclusief btw